Investeerders welkom

Onze ambities

 

Produceren van knap vormgegeven 'groene' premium solar chargers om een groot deel van de 7 miljard smartphones 'stijlvol' te voorzien van extra batterijpower.

 

Op pleinen en parken in steden en gemeenten, in de buurt van scholen en op festivals zorgen we voor "PUBLIC CHARGING ISLANDS" waar iedereen zijn of haar smartphones, tablet of wearable met behulp van zonne-energie gratis kan chargen en rondom het oplaadeiland kennis kan maken met promo's en aanbiedingen van deelnemende handelaars en sponsoren via toegang tot de Local Business&Information Wifi zone.

 

Voor thuis en op kantoor is er dan onze Home&Office Charger. Hiermee laadt je tot 5 mobiele toestellen tegelijkertijd, al dan niet draadloos op. Deze charger kan verder worden uitgerust met toffe accessoires zoals een LED verlichting, speaker, iWatch oplaadunit... .

 

Dankzij de structurele samenwerking met BELFIUS en PMV kunnen we onze ambities reeds voor een groot deel waarmaken: het installeren van de eerste 12 Public Chargers in evenveel Local Business&Information zones binnen België in de loop van 2015 en 2016.

 

Maar dit is uiteraard slechts het begin van het verhaal. De wereldwijde markt voor publieke en personal premium chargers is nog maagdelijk onontgonnen. En ook het Local Based Advertising concept dat meer en meer ingang vindt binnen shoppingparken en commerciële centra heeft nog een lange weg te gaan. Dankzij uw steun kunnen we er een succesvol vervolg aan breien.

 

Daarom nodigen we iedereen die ons bedrijf financieel wil ondersteunen uit op ons kantoor in Corda Campus te Hasselt waar we u ondermeer laten kennismaken met de interessante win-winlening formule van PMV.

 

Deze zogenaamde vriendenlening is een zeer valabele alternatieve investeringsvorm waarbij u kan genieten van een interessante return on investment, belastingsvoordelen en zekerheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mocht u interesse hebben in een investering, aarzel niet om eerst een summary van ons Businessplan aan te vragen. Wij sturen u voorafgaandelijk een te ondertekenen NDA.

 

 

 

Contacteer ons hier

of bel ons: 0475 977 151 (Rob), 0475 407 673 (Edwin)

 

Scarabees bvba Corda Campus, Corda 1 Kempische Steenweg 311/1.02 B-3500 Hasselt.

2015 © Scarabees bvba