Producten en Pre-Order mogelijkheid

1) MiMa +: "The Charging Island"

(zie YouTube filmpje hierboven)

 

De oplaadeilanden zijn opvallend vormgegeven charging stations, echte Landmarks die als publieke oplaadpunten voor mobiele toestellen zoals smartphones, tablets en wearables fungeren. Het oplaadplateau roept doelbewust associaties op met de gezelligheid van een ronde tafel en tracht op die manier onze "social charging" filosofie vorm te geven.

MiMa(tm) oplaadeilanden worden opgesteld in shopping malls, voetbalstadions, parken, openbare plaatsen, bedrijfsterreinen, scholen, parken, woonwijken, op festivals enz... en zorgen voor een gratis oplaadservice voor passanten. Een afgeleid concept kan zelfs ingebouwd worden in de laatste generatie bushokjes.

 

De constructie haalt haar energie uit de zon, batterijen en het net en is daardoor een volledig autonoom werkend "off grid" oplaadstation. Een speciaal ontworpen kabeloprolsysteem voorzien van Lightning- en Micro USB connectoren zorgt ervoor dat de meest courante merken smartphones en tablets er kunnen worden opgeladen. Ook draadloos opladen is mogelijk dankzij in het tafeloppervlak ingebouwde Wireless Charging spots (vanaf model 2016).

 

Accessoires en Extra's:

 

  • Zitbanken, al dan niet voorzien van een ingebouwd draadloos oplaadpunt (te zien in het YouTube filmpje)

 

  • Preventief Onderhoudscontract en all-in risk verzekering.

 

  • Rentable vanaf 370 euro per maand met terugverdienmodel

 

  • Gratise publicatie als oplaadpunt met Google Map aanduiding en vermelding coördinaten op de toekomstige MiMa(tm) Website, momenteel "under construction".

 

Inwerkingstelling pilootopstelling (V.1.0.): 6 september 2014. Dit publiek oplaadstation wordt qua functionaliteit regelmatig aangepast.

Plaats: Shoppingpark Olen

 

 

2) MiMa n°8: "The Charging Table"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het oplaadtafel model geeft nog eens duidelijk het "social charing" principe weer: dit knap vormgegeven verrijdbaar oplaadstation is een ideaal meeting/oplaadpunt in bijvoorbeeld hotelloby's, wachtruimtes, op beurzen, festivals en events.

Ook hier is er sprake van een "off grid" systeem, voorzien van een ingebouwd batterypack en netsnoeraansluiting.

De MiMa(tm) Charging Table is volledig naar wens van de klant personaliseerbaar via wrapping.

 

Net zoals het buitenoplaadeiland werd ook dit product voor het grootste deel vervaardigd uit gerecycleerd aluminium en is hierdoor absoluut weersbestendig.

 

In onderstaand korte filmpje over Corda Campus (waar we gevestigd zijn), zie je af en toe ons prototype opdoemen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Accessoires en Extra's:

 

  • Design krukjes:

 

  • Social Button: met een druk op een knop bovenaan de oplaadtafel maak je een foto van de personen die rond de oplaadtafel staan en die wordt gedeeld via de sociale media. Voor een eventorganisator is dit een gratise reklame!

 

  • Preventief Onderhoudscontract en all-in risk verzekering

 

  • Te huur voor korte termijn (bv. bij gebruik op festivalweide)

 

  • Rentable vanaf 89 euro per maand

 

  • Gratise publicatie als oplaadpunt met Google Map aanduiding en vermelding coördinaten op de toekomstige MiMa(tm) Website, momenteel "under construction".

 

 

 

3) MiMa n°5: "The Modular Home&Office charger": Pre-order now

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe MiMa 5 oplader is een minimalistisch vormgegeven oplaadunit, bestaande uit een Basisunit en uitbreidbaar met extra accessoires, zoals een verlichtingselement (zie afbeelding), een luidsprekertje, een oplaadunit voor de iWatch.... .Dit high-end product is voorzien van een externe plug-in wall adapter, 3 USB kabelaansluitingen en 2 Wireless Charging Spots om de laatste nieuwe generatie smartphones -bv. de Samsung S6- draadloos te kunnen opladen. Er kunnen dus 5 mobiele toestellen tegelijkertijd worden opgeladen.

Het geheel is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium.

 

Onder de 3D-geprinte tray bevindt zich een krachtig batterypack (20.000 maH!) met een ‘smart’ battery management systeem zodat het ook zonder netstroom kan functioneren.

 

Deze Designcharger vormt het centrale oplaadpunt voor mobiele telefoons en tablets in elke thuis- en kantooromgeving, maar kan evengoed dienst doen als chargingdevice in de betere Horeca.

 

Het biedt een elegante en praktische oplossing voor het gekende probleem van het tekort aan vrije oplaadpunten - in casu stopcontacten - en maakt die vervelende wirwar aan kabels en stekkers overbodig.

 

De tray is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar (hout-look, marmer-looklederlook) en is daardoor geschikt voor elk type interieur.

 

Een beperkt aantal MiMa n°5 chargers zal via het INDIEGOGO Crowdfundingplatform en een eigen Webshop vanaf het voorjaar 2016 kunnen besteld worden. Later zal de verdeling gebeuren via een netwerk van geselecteerde design-, verlichting- en 'mobile device' retailers.

 

 

 

Steun de ontwikkeling van onze innovatieve producten door ook partner te worden!

 

 

 

 

 

 

 

De vroegere productnamen 'QiSolar' en 'QiSola' worden vervangen door een naar onze mening (en dat van enkele bevriende Brainstormers) leukere, kortere en makkelijker te onthouden naam: MiMa(tm), gevolgd door een cijfer dat het gelijktijdig aantal op te laden mobiele toestellen weergeeft.

Aanleiding was de mogelijke merkinbreuk op de gedeponeerde merknaam "Qi" van het Wireless Power Consortium.

Scarabees bvba Corda Campus, Corda 1 Kempische Steenweg 311/1.02 B-3500 Hasselt.

2015 © Scarabees bvba